Wie zijn wij?


[Home] [Sponsors] [English] [Introductie] [Contact] [Doelstelling] [Projecten] [Activiteiten] [Contactformulier]

Wie zijn wij?
Stichting Embedded Systems Eindhoven is een organisatie die speciaal is opgezet om hobyisten en andere geinteresseerden in elektronica, embedded systemen, mechatronica en robotica te bundelen. Wij hebben een robotica-groep die regelmatig aan wedstrijden meedoet.

Waarom?
De kennis van techniek raakt steeds meer op de achtergrond, je koopt het toch gewoon? Zelfbouw wordt in het algemeen niet meer interessant gevonden omdat de meeste gadgets goedkoop uit China te halen zijn. Door dit effect sluiten steeds meer elektronica winkels en wordt het voor de hobbyist die zelf wilt bouwen steeds lastiger om tegen een schappelijke prijs aan onderdelen te komen.
Gelukkig zijn er nog steeds mensen die zelf iets in elkaar willen zetten. Voor deze mensen is onze organisatie bedoeld: het verzamelen van kennis en het elkaar helpen bij het vinden van componenten en het oplossen van problemen.

Wat bieden wij?
Om je ervaring met die van anderen uit te kunnen wisselen wordt ieder deelnemer aangesloten op de EmSE mailinglijst. Ook voor de persoonlijke contacten wordt gezorgd: zes keer per jaar is er een bijeenkomst.
Voor de data en de locatie van de bijeenkomsten kijk hier
Tijdens de bijeenkomst wordt vaak een korte lezing gegeven door iemand die over zijn of haar project wilt vertellen. Na de lezing is het mogelijk om kennis met elkaar uit te wisselen.
Heb je toch een moeilijk te verkrijgen onderdeel nodig? Wij helpen je daarbij.
Door onze contacten met verschillende distribiteurs is het mogelijk om workshops bij te wonen. Ook is het voor onze deelnemers mogelijk om deel te nemen aan activiteiten die door het FHI worden georganiseerd.
Bij sommige bedrijven krijgen, onder bepaalde voorwaarden, onze deelnemers korting. Als deelnemer kan men een forwarding e-mail account krijgen zodat de mail dan gestuurd kan worden naar uwnaam@emse.nl.

Wat kost het?
De minimale bijdrage is vastgesteld op €17,- per jaar, als je voor 1 februari betaalt is dat €16,-.
Ben je geinteresseerd geraakt? Je kunt dan altijd contact opnemen met de secretaris.
Je kunt je ook aanmelden middels het aanmeldformulier.

logo


Website © Copyright 2016 Stichting Embedded Systems Eindhoven. Pagina vernieuwd op 28 maart 2016.